Πως γίνεται η κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων;

Στη μηχανή αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πληκτρολογείς τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σου (λιμάνι αναχώρησης, λιμάνι άφιξης, αριθμό επιβατών και οχημάτων καθώς και αν το δρομολόγιο είναι μετ’ επιστροφής). Εάν υπάρχει εισιτήριο παιδικό ή βρεφικό, θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον συνολικό αριθμό επιβατών. Αφού πατήσεις το κουμπί «Αναζήτηση», θα εμφανιστούν όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια ώστε να επιλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί. Δίπλα σε κάθε δρομολόγιο αναγράφεται η χαμηλότερη τιμή ναύλου που ισχύει για την κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία.


Στο επόμενο βήμα επιλέγεις φύλο, τύπο εισιτηρίου και το είδος θέσης που προτιμάς. Εάν έχεις συμπεριλάβει όχημα στην κράτησή σου, επιλέγεις αντίστοιχα την κατηγορία του οχήματος και συμπληρώνεις τον αριθμό της πινακίδας. Πατώντας «Υπολογισμός τιμής & έλεγχος διαθεσιμότητας», εμφανίζεται το κόστος του δρομολογίου που έχεις επιλέξει. Εάν συμφωνείς, συνεχίζεις στο επόμενο βήμα όπου καταχωρείς τα ονοματεπώνυμα των επιβατών. Σε αυτό το βήμα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θέλεις ταξιδιωτική ασφάλεια ή όχι για το ταξίδι σου. Έπειτα επιλέγεις έναν από τους διαθέσιμους τρόπους παραλαβής των εισιτηρίων σου.

Τέλος, καταχωρείς τα στοιχεία στα οποία θέλεις να εκδοθεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο. Εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας (ο αστερίσκος δίπλα από τα πεδία υποδηλώνει ότι τα συγκεκριμένα πεδία είναι υποχρεωτικά). Πατώντας το κουμπί «Κράτηση», εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει ότι η κράτηση σας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Απαντήσαμε στην ερώτησή σου; Ευχαριστούμε! Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα! Προσπάθησε ξανά!

Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις? Φόρμα Επικοινωνίας Φόρμα Επικοινωνίας