Seajets Ακύρωση / Αλλαγή

Σημαντικές Ταξιδιωτικές Πληροφορίες Λόγω Της Πανδημίας - COVID-19

Ο Όμιλος SEAJETS σεβόμενος το νομοθετικό πλαίσιο και συμμορφούμενος πλήρως με τα κυβερνητικά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, ανακοινώνει τα παρακάτω:
Λόγω της πανδημίας COVID-19, πολλές κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επιβάλλει είτε πλήρη περιορισμό πτήσεων, είτε ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν για συγκεκριμένους ανθρώπους, εθνικότητες ή/και χώρες που επισκέφθηκαν πρόσφατα. Στην Ελλάδα έχει ανακοινωθεί προσωρινός περιορισμός των μετακινήσεων επιβατών και με πλοία της Ακτοπλοΐας.
Τα έκτακτα μέτρα αλλά και η αβεβαιότητα που υπάρχει για το ταξίδι, στη διάρκεια των πρωτοφανών ημερών που διανύουμε, οδηγούν αναπόφευκτα σε πολλές ακυρώσεις δρομολογίων.
 
Αντικαταστήστε Τα Εισιτήρια Σας Μεγάλες Δυνατότητες Ευελιξίας

Για τους παραπάνω λόγους ανωτέρας βίας, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα μετατροπής των εισιτηρίων σας σε Credit Voucher τα οποία θα μπορέσουν να αντικατασταθούν με εισιτήρια μεταγενέστερης ημερομηνίας επιλογής σας προς οποιανδήποτε προορισμό που καλύπτει η εταιρεία μας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Η δυνατότητα αυτή ισχύει σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια μέχρι και 31/5/2020, ανεξάρτητα από το εάν το ταξίδι έχει ακυρωθεί ή όχι. Τα Credit Voucher ισχύουν για οποιοδήποτε δρομολόγιο της εταιρείας μας που θα επιλέξετε έως 31/12/2022.
Όροι και Προϋποθέσεις
1. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε σύμφωνα με όσα αναφέρουμε παραπάνω με την εταιρεία μας ή με τον πράκτορα έκδοσης των εισιτηρίων σας:
• Έως και 3 ημέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού, για δρομολόγια που είναι ενεργά και εκτελούνται.
• Έως και δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία ταξιδιού, για δρομολόγια που έχουν ακυρωθεί.
2. Τα αιτήματα θα πρέπει να γίνονται μόνο από το πρόσωπο που πλήρωσε την κράτηση ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο αυτού. Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός κράτησης, το δρομολόγιο και τις ημερομηνίες του ταξιδιού. Για όσες κρατήσεις πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, θα αποστέλλεται επιβεβαίωση της ειδικής πίστωσης (credit voucher) σύμφωνα με τους όρους πιο κάτω.
3. Όλα τα αιτήματα διαχειρίζονται ξεχωριστά και στόχος μας είναι να επανέλθουμε σε όλα τα αιτήματα το αργότερο, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους.
4. Όταν προγραμματίσετε το επόμενο σας ταξίδι απευθυνθείτε στον πράκτορά σας για την έκδοση νέων εισιτηρίων χρησιμοποιώντας τα credit voucher. Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω της ιστοσελίδας μας ή του call center μας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο ή στείλτε email στο reservations.dpt@seajets.gr
5. Tα νέα εισιτήρια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε κρατήσεις που θα αφορούν δρομολόγια μέχρι και 31/12/2022.
6. Όλα τα εισιτήρια θα πρέπει να αντικαθίστανται σε μία κράτηση/συναλλαγή και κάθε εισιτήριο μπορεί να αντικαθίσταται με ένα εισιτήριο σε ίδια κατηγορία θέσης.
7. Σε περίπτωση που η νέα κράτηση είναι μεγαλύτερης αξίας από την αξία των open εισιτηρίων (δηλαδή αφορά εισιτήρια ακριβότερης διαδρομής), δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη διαφορά του κόστους.
8. Εάν η νέα κράτηση, είναι μικρότερης αξίας από την αξία της πίστωσης, τότε η διαφορά δεν επιστρέφεται.
9. Η νέα κράτηση μπορεί να αφορά οποιονδήποτε προορισμό εντός του δικτύου της SEAJETS.
10. Μετά το πέρας 18 μηνών από την ημερομηνία ταξιδιού και σε περίπτωση που δεν έχετε χρησιμοποιήσει το credit voucher, σας δίνεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
Οι όροι μεταφοράς της SEAJETS καθώς και οι κανονισμοί του εισιτηρίου σας, ισχύουν για κάθε κράτηση που γίνεται με χρήση των credit voucher.

Ακυρωτική πολιτική

  • Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 14 ημέρες πριν τον απόπλου ισχύει 100% επιστροφή του ναύλου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης από 13 έως 7 ημέρες πριν τον απόπλου ισχύει 75% επιστροφή ναύλου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης από 6 ημέρες έως 12 ώρες πριν τον απόπλου ισχύει 50% επιστροφή ναύλου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 ωρών πριν τον απόπλου ο ναύλος δεν επιστρέφεται.

Διαδικασία ακύρωσης και αλλαγής

Αν θέλεις να ακυρώσεις ή να αλλάξεις το εισιτήριό σου, στείλε μας το αίτημά σου στις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας( Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00), για να σε ενημερώσουμε σχετικά με την επιπλέον χρέωση που προκύπτει με βάση την εμπορική πολιτική της εκάστοτε ακτοπλοϊκής εταιρείας. Μετά τον απόπλου δεν μπορεί να γίνει καμία ενέργεια στην κράτησή σας, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης απευθυνθείτε στην ακτοπλοϊκή εταιρεία ή εναλλακτικά στον κεντρικό πράκτορα.  Στην επιπλέον χρέωση συνυπολογίζεται το τέλος εξυπηρέτησης των 3€ ανά εισιτήριο. Εφόσον έχετε παραλάβει τα εισιτήρια, τα σώματα των εισιτηρίων θα πρέπει να αποσταλούν σε εμάς, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής. 

Εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας

Υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής των εισιτηρίων σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον απόπλου. Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας μπορούν να αντικατασταθούν με εισιτήρια άλλης ημερομηνίας σε δρομολόγιο οποιασδήποτε διαδρομής της Seajets, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας ισχύουν για ένα έτος και δεν ακυρώνονται και σε περίπτωση διαφοράς στην τιμή ναύλου, η διαφορά δεν επιστρέφεται.

Απαντήσαμε στην ερώτησή σου; Ευχαριστούμε! Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα! Προσπάθησε ξανά!

Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις? Φόρμα Επικοινωνίας Φόρμα Επικοινωνίας