Κρατήσεις με παιδιά και βρέφη σε καμπίνα

Παιδιά

Όταν ταξιδεύετε με παιδιά και θέλετε να κλείσετε καμπίνα πρέπει πάντα το παιδί να συνοδεύεται από έναν ενήλικα. Αν υποθέσουμε ότι θέλετε να κλείσετε μία καμπίνα και είστε 2 ενήλικες και ένα παιδί, τότε ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να επιλέξετε μία δίκλινη καμπίνα για τον έναν ενήλικα και το παιδί και οικονομικό εισιτήριο για τον δεύτερο ενήλικα. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μία τρίκλινη καμπίνα.

Αν είστε μια τετραμελής οικογένεια με 2 ενήλικες και 2 παιδιά, τότε ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να κλείσετε μια τρίκλινη καμπίνα για τα 2 παιδιά και τον έναν ενήλικα και οικονομικό εισιτήριο για τον δεύτερο ενήλικα.Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μία τετράκλινη καμπίνα. 

Προσπαθήστε πριν προχωρήσετε στο 3ο βήμα της online διαδικασίας κράτησης να δείτε ποια επιλογή σας συμφέρει περισσότερο από άποψης τιμής, καθώς σε κάποια δρομολόγια και για κάποιες ακτοπλοϊκές μπορεί να ισχύουν προσφορές που τιμολογούνται αυτόματα από το σύστημα της ακτοπλοϊκής. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να γίνει κράτηση καμπίνας για παιδιά όταν δεν υπάρχει έστω και ένας ενήλικας. 

Βρέφη

Όταν ταξιδεύετε με βρέφη θα πρέπει πάντα να έχετε κατα νου ότι τα βρέφη δεν κρατάνε θέση και εκδίδεται εισιτήριο με μηδενική αξία. Σε αυτήν την περίπτωση αν υποθέσουμε ότι είστε 2 ενήλικες και ένα βρέφος τότε θα κλείσετε μια δίκλινη καμπίνα για τους 2 ενήλικες και ένα οικονομικό εισιτήριο για το βρέφος. Αν ταξιδεύετε 2 ενήλικες, 1 παιδί και ένα βρέφος τότε η καλύτερη επιλογή είναι να κλείσετε μία τρίκλινη καμπίνα για τους 2 ενήλικες και το 1 παιδί και οικονομικό εισιτήριο για το βρέφος.

Εξαιρέσεις αποτελούν οι παρακάτω ακτοπλοϊκές, καθώς η διαδικασία κράτησης για βρέφη διαφοροποιείται:

Seajets
Δεν απαιτείται κράτηση θέσης ούτε έκδοση εισιτηρίου για βρέφη 0-2 ετών. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα εκδοθεί εισιτήριο για το βρέφος. 

Golden Star Ferries 
Δεν απαιτείται κράτηση θέσης ούτε έκδοση εισιτηρίου για βρέφη 0-2 ετών, όταν το δρομολόγιο πραγματοποιείται από τα πλοία Superrunner, Superspeed και Supercat . Σε αυτή την περίπτωση δεν θα εκδοθεί εισιτήριο για το βρέφος. Για παιδιά ηλικίας 2-10 ετών ισχύει η παιδική έκπτωση.

Aegean Speed Lines
Αν στην κράτηση υπάρχει βρέφος ηλικίας έως 1 έτους τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς η διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί online.

* Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποιο λάθος στην online διαδικασία θα εμφανιστούν τα παρακάτω μηνύματα

  • Δε μπορεί να γίνει κράτηση μεμονωμένου κρεβατιού για παιδιά / βρέφη. Παρακαλώ επιλέξτε ολόκληρη καμπίνα.
  • Δε μπορεί να γίνει κράτηση καμπίνας για παιδιά όταν δεν συνοδεύονται έστω από έναν ενήλικα.
Απαντήσαμε στην ερώτησή σου; Ευχαριστούμε! Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα! Προσπάθησε ξανά!

Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις? Φόρμα Επικοινωνίας Φόρμα Επικοινωνίας