European Seaways

Γρήγορη ματιά στο άρθρο

Γενικές πληροφορίες

Η European Seaways Inc. είναι μια εταιρεία διαχείρισης πλοίων με έδρα την Αθήνα, που ιδρύθηκε την άνοιξη του 1990. Το 1991 η Εταιρεία ανέλαβε τη διαχείριση των δύο πρώτων πλοίων, European Glory και του European Spirit. Και τα δύο πλοία εκτελούσαν όλο το χρόνο το δρομολόγιο Ιταλία-Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, το 1994 η Εταιρεία έλαβε υπό τη διοίκησή της ένα άλλο πλοίο, το European Pride. Η εταιρεία είχε επίσης επεκτείνει τα δρομολόγιά της σε Ιταλία - Ελλάδα, Ιταλία - Τουρκία, Ιταλία - Αλβανία. Η European Seaways Inc. είναι μια εταιρεία πλήρως συμβατή με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Κώδικα Διαχείρισης για την Ασφαλή Λειτουργία των Πλοίων και την Πρόληψη της Ρύπανσης (ISM Code). Το Έγγραφο συμμόρφωσης που επαληθεύει τα παραπάνω εκδίδεται από το Πολωνικό Μητρώο Ναυτιλίας. Η λειτουργία των πλοίων γίνεται από την έδρα στην Αθήνα.

Ακυρωτική πολιτική

Ανάλογα με το χρόνο της ακύρωσης επιστρέφονται τα ακόλουθα ποσά (εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές): 

- Επιστροφή 100%, αν η ακύρωση γίνει μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση. 

- Επιστροφή 75%, αν η ακύρωση γίνει από 29 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

-Επιστροφή 50%, αν η ακύρωση γίνει από 6 ημέρες έως 24 ώρες πριν την αναχώρηση. 

- Η ακτοπλοϊκή εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να επιστρέψει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από 24 ώρες πριν την αναχώρηση ή αν ο επιβάτης δεν παρουσιαστεί κατά την επιβίβαση. 

- Τα εισιτήρια της προσφοράς Early booking δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφεται ο ναύλος τους. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από λόγους συμφόρησης του λιμένα. Σε περίπτωση απροσδόκητης ακύρωσης του ταξιδιού, η ευθύνη της Εταιρείας περιορίζεται μόνο στην πλήρη επιστροφή του ναύλου.

Εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας

Οι επιβάτες με εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας οφείλουν να προβαίνουν εγκαίρως σε κράτηση θέσης, διαφορετικά η ακτοπλοϊκή εταιρεία δεν φέρει ευθύνη εάν δεν υπάρχει προς διάθεση η επιθυμητή θέση.

Διαδικασία επιβίβασης

Οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι για το check-in τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης. Οι επιβάτες που φθάνουν στο λιμάνι καθυστερημένα, ενδέχεται να χάσουν την επιβίβασή τους στο πλοίο.

Εκπτώσεις

  • Βρέφη και νήπια έως τεσσάρων (4) ετών ταξιδεύουν δωρεάν. 
  • Παιδιά από τεσσάρων (4) έως δώδεκα (12) ετών δικαιούνται έκπτωσης 50% επί του ναύλου.

Κατηγορίες Θέσεων και Οχημάτων

PET Animal kennels DECK Κατάστρωμα ATS Καθίσματα αεροπορικού τύπου AB4 4κλινη εσωτερική καμπίνα AB3 3κλινη εσωτερική καμπίνα AB2 2κλινη εσωτερική καμπίνα A4 4κλινη εξωτερική καμπίνα A3 3κλινη εξωτερική καμπίνα A2 2κλινη εξωτερική καμπίνα AP2 2κλινη εσωτερική καμπίνα / pet friendly LUX 2κλινη καμπίνα Κατηγορία Οχήματος Οχήματα έως 5μ μήκος και έως 2μ ύψος Μοτοσυκλέτες

Γενικοί όροι

Κάθε εισιτήριο επιβάτη είναι ατομικό, δεν μεταβιβάζεται και ισχύει μόνο για την θέση, την ημερομηνία, την διαδρομή και το δρομολόγιο για το οποίο εκδόθηκε. Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 98/41/ΕΚ είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας, η ονομαστική καταγραφή των επιβαινόντων σε κάθε δρομολόγιο. Για τους σκοπούς της καταγραφής, τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά και αναγράφουν οπωσδήποτε: - Το ονοματεπώνυμο του επιβάτη - Το φύλο: άνδρας / γυναίκα - Την ηλικία: ενήλικος / παιδί / βρέφος Εκτός από τα παραπάνω, πρέπει να δηλώνονται τα άτομα που χρειάζονται ειδική φροντίδα. Μόνο τα εισιτήρια που αγοράστηκαν αρχικά για ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής δικαιούνται την έκπτωση επιστροφής. Οι αναγγελθείσες εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία μπορεί να αρνηθεί την επιβίβαση σε επιβάτες που φτάνουν στο check in χωρίς το αρχικό εισιτήριο. Οι τιμές και το χρονοδιάγραμμα ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση και η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει πρόσθετη χρέωση καυσίμων χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Κεντρικοί πράκτορες

Εάν θέλεις να δεις τους κεντρικούς πράκτορες για την European Seaways  πάτησε εδώ .

Απαντήσαμε στην ερώτησή σου; Ευχαριστούμε! Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα! Προσπάθησε ξανά!

Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις? Φόρμα Επικοινωνίας Φόρμα Επικοινωνίας